Friday, November 26, 2010

New features for bloggers!

I have recently made updates to myVidster to enable bloggers to share their video collections on their personal blog!

Linking your WordPress Blog
Linking your blog to myVidster allows you to post your favorite videos to your blog automatically! To do this follow go to the WordPress page in your account settings and follow the steps to link your blog to a video channel (exp. Favorites). Next time you bookmark a video to that channel the title, description, tags and video will automatically be posted to your blog!

We currently support linking to WordPress blogs. Support for other blogging services like Blogger and Movable Type will be added soon.  Click here to link your Wordpress blog to myVidster!

Improved Video Widget
I have updated the video widget so that it's styling does not get affected by the blog's style sheets.  The video widget has been around for awhile, but I notice that it was rarely used.  Hopefully with this update, it will encourage bloggers to give the widget a try.  If you want to post a widget from your collection go to the widgets page in your account settings.  For collections from other users go to their collection or channel and copy the code from the widgets section.

6 comments:

Matt C. said...

I keep getting this error when trying to add my blog:

Warning: require_once(Zend/XmlRpc/Client.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/public_html/user/blog_link.php on line 40

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'Zend/XmlRpc/Client.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/admin/public_html/user/blog_link.php on line 40

marques said...

Sorry, i forgot to load the Zend library on the new server! All fixed now :)

Matt C. said...

Great - thanks! I can link my blog now. It seems that when I posted a few videos, it only has the description and not the video itself or a link back to MyVidster or anything. Is there a plug-in I need to install on my blog to get the video to display?

marques said...

Sorry for the delay, can you do a test post for me and send me the link? We recently moved to new servers which might be causing the issues.

marques said...

Hey Matt, I did some testing and your account needs to be set to Editor. The lower level accounts will not post the video embed code.

Mharish said...

Your post is just extraordinary. I always have fun reading your works and I always learn something new. I just wish you keep it. - packers and movers in marathahalli